Първият двубой на Том Брейди с екипа на Тампа Бей

...
Първият двубой на Том Брейди с екипа на Тампа Бей
Коментари Харесай

Брейди гостува на Сейнтс в първия си мач за Тампа Бей

Първият дуел на Том Брейди с екипа на Тампа Бей Бъканиърс ще бъде на 13 септември в Ню Орлиънс, откакто Националната футболна лига разгласява програмата за новия сезон, индикирайки, че ще стартира акцията макар пандемията от COVID-19.

Брейди ще се изправи против Дрю Брийс и Сейнтс три дни откакто първенците от Канзас Сити Чийфс започват отбраната на трофея от Супербоул против Хюстън Тексанс. Вицепрезидентът на НФЛ Трой Винсънт съобщи, че се надява лигата да стартира в точния момент без значение от световната рецесия, която прекрати сезоните в НХЛ, НБА и отсрочи откриващия ден в МЛБ. 17-седмичният постоянен сезон би трябвало да завърши на 3 януари, като плейофите ще доближат своята кулминационна точка със Супербоула на 7 февруари в Тампа. „ Планът е да всичко да протече по график и да изиграем цялостна стратегия, в случай че не получим възбрана от медицинските специалисти. Нашият метод е да създадем по този начин, че да сме виновни към подобаващ проект. Искаме да сме сигурни, че следваме всички вероятни рекомендации. Нека създадем по този начин, че да ги съблюдаваме. Подготвяме се за цялостен сезон “, сподели Винсънт за NFL Network.

Лос Анджелис Рамс ще изиграе откриващия си дуел на новия „ СоФай Стейдиъм “ против Далас Каубойс на 13 септември. Стадионът, локализиран в предградието на Ел Ей Ингълууд, е дом и на Лос Анджелис Чарджърс, който стартира сезона си с мач против Чийфс на 20 септември. Брейди се причисли към Тампа през март, подписвайки двугодишен контракт на стойност 50 млн. $ след забележителна кариера с Ню Ингланд Пейтриътс. Шесткратният притежател на Супербоул ще се събере във Флорида с един от любимците си на игрището – тайд енда Роб Гронковски. Гронк приключи кариерата си през март 2019, откакто получи 20 разтърсвания по време на професионалния си път, само че в последна сметка реши още веднъж да сплоти сили с Брейди в Тампа. Ню Ингланд, чийто куотърбек тази година ще бъде Джарет Стидам, открива вкъщи против Маями Долфинс на 13 септември.

„ Стид работи интензивно предходната година. Той беше нашият авариен куотърбек и прогресира доста след края на сезона. Той ще бъде подготвен за предизвикването. Ще забележим до каква степен ще ни води това “, показа старши треньорът на „ патриотите “ Бил Беличик. Патс имат дуел и с различен някогашен авариен вид на Брейди – Джими Гарополо, когато домакинстват на Сан Франциско 49-ърс на 25 октомври. Гарополо ще се изправи против Беличик, който го изпрати в Сан Франциско за втори избор от Драфта през 2017. Стидам ще бъде наблюдаван изкъсо, защото би трябвало да влезе в обувките на напусналия Брейди. Дебютният домашен мач на Лас Вегас Рейдърс ще бъде в понеделник, 21 септември, против Сейнтс. 49-ърс изгубиха от Чийфс с 20-31 в Супербоула предишния сезон.

Първият дуел на Канзас Сити ще бъде реванш от плейофа в дивизията през януари, когато Чийфс превъзмогнаха недостиг от 0-24, с цел да шокират Тексанс с 51-31. НФЛ ще има един дуел на Коледа, която се пада в петък, като Минесота Вайкингс играе с Ню Орлиънс. Последният път, в който лигата изигра дуел в петък, бе преди 11 години. Програмата към Деня на благодарността включва три мача – Детройт Лайънс против Тексанс, Каубойс одобряват вкъщи Вашингтон Редскинс и Балтимор Рейвънс против Питсбърг Стийлърс. Ветеранът измежду куотърбеците Филип Ривърс ще изиграе дебюта си за Индианаполис Колтс на 13 септември в Джаксънвил. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР