Първият дипломат на Русия обвини в сряда Съединените щати, Южна

...
Първият дипломат на Русия обвини в сряда Съединените щати, Южна
Коментари Харесай

Руски дипломат обвини САЩ и Южна Корея, че се готвят за война със Северна Корея

Първият посланик на Русия упрекна в сряда Съединените щати, Южна Корея и Япония, че се готвят за война със Северна Корея.

Руският външен министър Сергей Лавров сподели на конференция на Организация на обединените нации, че този нов боен блок, събран от Съединените щати, построява военна активност и организира широкомащабни учения.

Внезапно реториката на Южна Корея „ стана равномерна по-враждебен към Пхенян “, сподели той. „ В Япония също чуваме нападателна изразителност “ и съществено се приказва за създаване на инфраструктура на НАТО благодарение на Съединени американски щати.

Г-н Лавров сподели, че задачата на военния блок е ясно декларирана: „ Те се приготвят за война с КНДР “, буквите на формалното име на Северна Корея, Корейската народнодемократична република.


Руският министър сподели Съединени американски щати, Южна Корея и Япония също приказват за развиване на съдействието си. „ Начинът, по който те го показаха, е много смешно, само че те споделиха нещо като съдействие, обвързвано с нуклеарна сила “, сподели той.

Миналата седмица трите страни п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР