Първият ден от Новата година е време за позитивизъм и

...
Първият ден от Новата година е време за позитивизъм и
Коментари Харесай

Вчерашния ден и следващите две седмици са много важни! Ето какво е задължително да направите за късмет и благополучие

Първият ден от Новата година е време за позитивизъм и ориентирани мисли за благополучие, шанс, обич и всичко друго, което бихте желали да ви се случи през годината. Това се назовава шифроване или програмиране.

Първият ден е извънредно значим, само че изключително мощно енергийно заредени са първите две седмици от годината. Освен посредством мислите, кодирането на щастието и шанса става посредством съответните неща, които вършим в тези дни, както и в традициите и обичаите, които съпътстват началото на годината.

Например баницата с шансове, която е обичайната за 1 януари е едно самобитно шифроване на годината.
Мислете за шанса, който ви се е паднал. Визуализирайте го и по този начин има доста по-голям късмет той да се сбъдне.
Посветете днешния ден на хубави срещи с другари и близки, приятни мисли и занимания. Традиционното сурвакане съхранено от исторически времена е точно шифроване за здраве.

За благополучието значима роля играе празничната софра. Храната, външният й тип, размерите, цветовете и даже консистенцията на храната са от огромно значение.

Задължително е кръглата форма да участва на масата - празничната погача или баницата с шансове символизират Земята и вечността.

Хапва се свинско, което символизира мъдрост, напредък и връзка със земята.

Според някои вярвания къдравите салати или листата на зелето, което е по-характерно за зимните салати у нас символизират финансовото благоденствие, защото листата им припомнят за банкноти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР