Първият чартърен полет от България до Сейшелските острови стартира през

...
Първият чартърен полет от България до Сейшелските острови стартира през
Коментари Харесай

Стартират директни полети от България до Сейшелите

 Първият под наем полет от България до Сейшелските острови започва през октомври. Той ще се осъществя със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания " 7South “, българската туристическа организация " Luxutour “ и Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България. Това  бе обявена по време на събитие по-рано през днешния ден, в което се включиха генералният управител на 7South Андре Бътлър-Пайет, който дойде от Сейшелите особено, с цел да разгласи новината, създателят на " Luxutour “ Петър Стоянов и Почетният общоприет консул на Република Сейшели в България Максим Бехар.

Новите директни полети стартират на 23 октомври 2021 и ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Екзотичната страна стана все по-популярна измежду българите, които в този момент ще бъдат доста улеснени при пътуването си до дребната африканска страна.

Сейшелските острови са измежду най-безопасните и елементарно налични дестинации в актуалната пандемична конюнктура. Над 85 % от популацията на страната към този момент е изцяло имунизирано, а българите се позволяват единствено с отрицателен PCR тест, без условие за карантина и в двете направления.

" Сейшелските острови са едно необикновено кътче, което предлага на своите гости кристално чисти води, непокътната природа, неповторими типове флора и фауна, коралови рифове и непрекъснати страсти. Изключително доста се радваме, че към този момент можем да споделим това благосъстояние и с българите, които ще имат директни полети до Сейшели, благодарения на общия ни план. “, разяснява Андре Бътлър-Пайет, общоприет управител на 7South.

" Винаги сме препоръчвали Сейшелите на нашите клиенти, тъй като те съчетават най-хубавото от всички известни екзотични острови. Затова се радваме, че успяхме с общи старания, дружно с нашите сътрудници Мarbro Tours, Exotic Holiday и Planet Travel Center, да създадем тази значима стъпка и да пуснем директни полети. Надяваме се това даде подтик на туристическите организации у нас, които ще могат да прибавят още една  уникална дестинация към портфолиото си. “, сподели Петър Стоянов, създател на " Luxutour “.   

" Щастливи сме, че даваме още една опция на българите да посетят красивите Сейшели. Надяваме се, че с стартирането на директните полети от ден на ден наши сънародници ще могат да се насладят на това райско кътче. Сейшелските острови са съвършена дестинация за всички, които търсят красива природа, забавна просвета, екзотични преживявания и положително обслужване., добави Максим Бехар, Почетен общоприет консул на Република Сейшели в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР