Първият баскетболен турнир за купата на Св. Георги ще се

...
Първият баскетболен турнир за купата на Св. Георги ще се
Коментари Харесай

3х3 турнир за купата Св. Георги ще бъде проведен този уикенд в София

Първият баскетболен шампионат за купата на Св. Георги ще се организира на 26-27 септември на най-модерната баскетболна площадка в столицата.

Двудневната конкуренция е отворена за всички почитатели на баскетбола, като записването за тимовете е към момента интензивно на международната онлайн 3х3 платформа - St. George 3x3. Турнирът ще се организира без значение от климатичните условия, а всеки искащ ще може да се запише за присъединяване и директно преди началото на надпреварата в 10 ч. в събота.

Примамливият награден фонд от 2000 лева ще бъде разпределен сред най-хубавите четири тима в конкуренцията в неделя, когато ще се организира елиминационната фаза. Към тази сума ще бъдат добавени доста предметни награди и ваучери за покупки, общително предоставени от FootCourt, Molten и SportForMe. Общата стойност на предметни и парични награди ще надвиши 5000 лева

Организаторите са се погрижили и публиката да не скучае, вземайки присъединяване в плануваните игри за почитателите, престрашили се да посетят най-модерната баскетболна площадка у нас, оборудвана по всички условия за най-високо равнище 3х3 шампионат.

Доброто въодушевление ще бъде подгрявано от Деян Иванов, който ще влезе в ролята на MC под отговарящ хип-хоп акомпанимент. В неделния ден ще има и атрактивни състезания за пукотевица от разстояние и забивки. Гостите на шампионата ще могат да употребяват гратис подземния паркинг на учебно заведение " Св. Георги ".

За повече информация и въпроси към уредниците можете да посетите и страницата на събитието във
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР