Първият англичанин победител в Тур дьо Франс сър Брадли Уигинс

...
Първият англичанин победител в Тур дьо Франс сър Брадли Уигинс
Коментари Харесай

Брадли Уигинс ще има свое предаване в "Евроспорт" по време на "Тур дьо Франс"

Първият англичанин победител в " Тур дьо Франс " сър Брадли Уигинс ще има свое лично предаване в ефира на " Евроспорт ", отдадено на тазгодишното издание на конкуренцията. Британецът, който победи през 2012 година ще води " Шоуто на Брадли Уигинс ", което ще има четири епизода и ще се излъчва всеки понеделник до момента в който върви Тура.

Първата серия ще е на 9 юли и ще може да се следи както в телевизионния ефир, по този начин и в цифровата платформа Eurosport Player. От компанията оповестиха, че подкаста на някогашния колоездач ще се предлага още в iTunes, iHeartRadio, Spotify, GooglePlay, Audioboom, Stitcher и Deezer.

Уигинс е единственият колоездач, който е печелил международната и олимпийска купа на шосе и писта, както и " Тур дьо Франс ". Също по този начин британецът държи върха за едночасова езда (54.526 км подложен на 7 юни 2015 г.).

" Нямам самообладание да вляза в студиото на " Евроспорт " и да споделя моите усещания от Тура. Участвал съм шест пъти и знам през какво ще минат колоездачите, по тази причина ще дам моята почтена оценка за протичащото се ", сподели Уигинс.

След края на кариерата си Уигинс беше упрекнат, че дружно с тима на " Скай " (от който беше част сред 2010 и 2015 г.) са минали етичната граница. Британският парламент разгласи, че колоездачът е употребявал субстанции, които са позволени единствено за спортисти с избрани здравословни проблеми, само че той ги е приемал не с такава цел, а с цел да усъвършенства представянето си. Става въпрос за кортикостероида " Триамцинолон ".

" Евроспорт " излъчва Обиколката на Франция от 1991 година, а през тази година за повторно ще покаже всеки стадий от начало до край. " Тур дьо Франс " стартира на 7 юли във Венде и ще приключи обичайно на Шан-з-Елизе в Париж на 29 юли. Колоната ще измине 3329 километра по пътищата на Франция, като ще посети четири от планинските масиви в страната - Юра, Алпи, Пиренеи и Централния масив.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР