Първите трима купувачи вече получиха своите компактни автомобили e.GO Life. Сред тях

...
Първите трима купувачи вече получиха
своите компактни автомобили e.GO Life. Сред
тях
Коментари Харесай

Eлектрокарът e.GO Life – елДавид предизвиква елГолиатите

Първите трима купувачи към този момент получиха своите компактни коли e.GO Life. Сред тях е и Армин Лашет, министър-председател на Северен Рейн-Вестфалия. Моделът е отличен образец за това по какъв начин стартиращият елекрически Давид с малко храброст и много нововъведения може да поведе на Голиатите от автомобилната промишленост.

E.GO Life е оборудван в първата налична версия с високоволтов електродвигател с мощност 60 кВт и тягов батерия от 21,5 кВтч. От края на предходната година четириместният автомобил се предлага в два разновидността с мощности надлежно 40 и 20 кВт и надлежно по-малки акумулатори, което дава опция да се смъкна доста по-надолу цената от нормалната за електромобилите през днешния ден. Базовата цена на варианта с мощ 20 кВт е 15 900 евро бруто (без екологичен бонус). За съпоставяне - Smart EQ Fortwo е с към 6 000 евро по-скъп.

Зад дребния електрически автомобил е екип от около 300 чиновници отпред с Гюнтер Шух, който основава e.GO Mobile AG през 2015-а за производство на електрически превозни средства. Автомобилът се създава в завода Industrie 4.0 в Аахен Ротен Ерде.

Премиерът Лашет показа: "Тук, в Аахен, инженерите и автомобилостроителите демонстрират по впечатляващ метод как електрическата подвижност в Северен Рейн-Вестфалия набира скорост. Кметът на Аахен Марсел Филип също е удовлетворен: "Серийното произвеждане на e.GO Life в Аахен е доказателство за отличното сътрудничество сред RWTH и град Аахен. Изследователските резултати на RWTH Aachen стават изобретения и с помощта на икономическото развиване той се превръща в град с промишлено произвеждане. "

Според производителя към този момент има над 3300 предварителни поръчки за e.GO Life.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР