Първите кутии в България за получаване на онлайн поръчки се

...
Първите кутии в България за получаване на онлайн поръчки се
Коментари Харесай

eMAG с доставка до автоматични пощенски кутии easybox в Kaufland

Първите кутии в България за приемане на онлайн поръчки се намират в 2 столични хипермаркета и стартират с доставка от онлайн платформата
Kaufland България уголемява портфолиото си от услуги като предлага на своите клиенти опцията да вземат онлайн поръчките си от автоматизираните пощенски кутии easybox. Иновaтивните кутии за колетни колета са първите пилотни локъри, на които Kaufland е хазаин в България, и са част от мрежата easybox, създадена от куриерската компания SAMEDAY. Тази софтуерна услуга предлага бърза и лесна доставка на поръчки от eMAG. Клиентите на водача в актуалната търговия към този момент могат да се възползват от новата услуга в магазините в столичните квартали „ Слатина “ и „ Малинова Долина “.

Партньорството със SAMEDAY е част от One Stop Shopping концепцията на Kaufland България, посредством която ритейлърът уголемява броя и качеството на услугите си и дава напълно ново преживяване при извършването на покупки, като трансформира хипермаркетите в многофункционални търговски центрове. Сътрудничеството с Kaufland дава достъп до над 1 милион клиенти седмично и по този метод дава опция за увеличение на пазарния дял.

„ Щастливи сме да споделим за най-новото си партньорство със SAMEDAY, което първоначално ще свърже нашите клиенти с една от най-популярните онлайн платформи в страната - eMAG, а на по-късен стадий с други сътрудници. За първи път в България, на територията на Kaufland, потребителите могат да се възползват от този тип услуга, което им разрешава да вземат пратката си в най-удобното за тях време на деня. Плановете ни са да инсталираме easybox кутии в други филиали в София и в цялата страна. На външните местоположения клиентите ще имат достъп до опцията за самообслужване непрекъснато, а вътрешните ще могат да се употребяват съгласно работното време на филиала “, споделя ръководителят на направление „ Централно ръководство на недвижимостите “ за Kaufland България Диана Костова.

„ С мрежата от автоматизирани шкафчета за колетни колета на easybox, българските консуматори към този момент имат опция да се възползват от софтуерно решение за доставка, което им разрешава да решат по кое време да вземат своите онлайн поръчки. Това им дава опцията да имат надзор върху личното си време, предлагайки бърза доставка, комфорт, непосредственост, сигурност и улеснение. Освен това, избирайки доставки на easybox, когато вършат своите онлайн поръчки, потребителите способстват за намаление на трафика, генериран от промишлеността за доставки, и за запазване на околната среда, тъй като easybox е екологичен способ за доставка. Уверен съм, че партньорството ни с Kaufland и проектите ни за по-нататъшно развиване на мрежата easybox в България ще революционизират опита за доставка при онлайн купувачите, тъкмо както към този момент направи в Румъния и Унгария, другите две страни в района, в които присъстваме ", приключва на Мариус Георге, шеф „ Международен бизнес напредък “ на SAMEDAY.

Грижата за клиентите е в основата на триумфа на Kaufland България. От началото на годината компанията работи aктивно в посока обогатяване на разнообразието на предлаганите услуги за всички свои клиенти. Лидерът в актуалната търговия дава подбор от над 20 000 качествени артикули на преференциални цени, измежду които обичайни артикули и новаторски предложения. Клиентите могат да платят сметките си, да напазаруват или да се забавляват с другари, като се възползват от разнообразните оферти в другите филиали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР