Първите електрически скутери в Шумен бяха показани пред представители на

...
Първите електрически скутери в Шумен бяха показани пред представители на
Коментари Харесай

Шуменци вече могат да използват електрическите скутери

Първите електрически скутери в Шумен бяха показани пред представители на медиите и зам.-кмета по строителство и екология Боян Тодоров.

Четири от общо 100 скутера бяха ситуирани по бул. „ Славянски “ против Военния клуб в града, където представителят на компанията „ Лайм “ за Шумен Антон Йорданов тества транспортните средства. Върху скутерите бяха сложени и безвъзмездни каски за първите консуматори. Всеки от тях е екипиран и с обяснителна табелка, която дава обстоен инструктаж по какъв начин се употребява електрическото транспортно средство.

„ Такъв различен превоз за Шумен е нужен и ще продължим да работим в тази посока. При ремонта на улиците със средства от заема сме планували и построяването на велоалеи. Така малко по малко ще подобряваме нашата инфраструктура за този нов метод на напредване “, сподели зам.-кметът по строителство и екология Боян Тодоров.

Всички електрически скутери към този момент са разпределени на, в това число и наоколо до зала „ Арена Шумен “, ШУ „ Еп. Константин Преславски “, кв. „ Тракия “ и Добруджанския квартал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР