Първите две парламентарно представени партии ще се споразумеят, но дали

...
Първите две парламентарно представени партии ще се споразумеят, но дали
Коментари Харесай

Антон Кутев: Алтернативната сглобка ще стои като заплаха, засега

Първите две парламентарно показани партии ще се спогодят, само че дали има друга опция, ще забележим в идващите няколко месеца. Според представителя на последните служебни държавни управления Антон Кутев е ясно, че има различно болшинство, само че това то да се осъществя такава опция няма да се случи през днешния ден и в този момент, а ще остане като опасност .

Ключово е това, че ГЕРБ ще е мандатоносителят на държавното управление след ротацията . Всичко зависи по какъв начин Бойко Борисов ще се разбере с " някой " , уточни Кутев.

Според него ротацията ще стане с мандата на ГЕРБ, тъй като Политическа партия " нямат предпочитание да разместват нещата " .

Кутев разчита, че във всички парламентарни групи към момента има рационални хора, макар че една дребна група хора, които имат ползи за милиарди, ръководят всичко - даже и чистата съвест на другите. Остава и уверен, че в случай че достойните хора в политиката са задоволително, те могат да пречупят тренда. " С моята рекламация за чиста съвест съм излизал и съм защитавал избрани партийни ползи, а най-после се оказва, че нещата не постоянно са били тъкмо по този начин ", призна Кутев, който към момента е член на Българска социалистическа партия, само че гласоподава с омерзение.
 Движение за права и свободи с намек, че от тях зависи ръководството
Движение за права и свободи с намек, че от тях зависи ръководството

Да се търсят отговори на значимите въпроси. Тази цел си сложи Румен Радев на диалозите с Движение за права и свободи.

Залогът на сглобката са милиарди. В момента на разглобката ще излезе въпросът кой открадна едни милиарди от " Хемус " . Това са 1 милиард и 240 милиона - не е хлябът на Жан Валжан, поради който влиза в пандиза, базира се на международната класика Кутев и продължи със сравненията със актуалното кино изкуство: При холивудските екшъни крадат картина за 3 млн. или обират банка за 100 млн. При нас става дума за 1 милиарда от автомагистрала " Хемус ". "

Той е уверен, че до момента в който сглобката е на власт, няма да забележим къде са отишли тези милиарди - до момента в който Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков бяха в служебното държавно управление имаха интерес, за какво Асен Василев към този момент не пита, а сега се води дело единствено за лот 4.

Антон Кутев не знае какъв е ползата на Демократична България да прикриват това, само че и не му беше заложен въпрос какъв е ползата да не се пита и за " Турски поток ".

Антон Кутев отхвърли да разяснява в елементи правосъдната промяна , изрече обаче подозрение, че даже и тя да се реализира, не може да се чака ГЕРБ да проверява ГЕРБ по време на ръководство на ГЕРБ. 
 Антон Кутев: Ако президентът направи политическия план, ще ги отнесе
Антон Кутев: Ако президентът направи политическия план, ще ги отнесе

Не изключва да има и процедура по импийчмънт против Радев

Попитан за възможния политически план на президента, Антон Кутев съобщи, че не е уверен дали пикът за него е или не е минал, само че дали ще прави план е въпрос към президента. Лично аз съм уверен, че в случай че той го направи - това ще срине сегашната партийна система и ще промени политическата система. Дали той ще го направи е обособен въпрос, тъй като Румен Радев не желае да остави страната в безпорядък, а и не е авантюрист.

Кутев е уверен обаче, че президентът би направил най-голямата политическа мощ .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР