Първите два реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига ще се

...
Първите два реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига ще се
Коментари Харесай

Време е за реваншите от осминафиналите в Шампионска лига

Първите два реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига ще се изиграят във вторник. Байерн Мюнхен посреща Лацио, а Реал Сосиедад е хазаин на ПСЖ. И двете срещи са от 22,00 часа българско време.

.

Байерн бе в серия от три следващи загуби - две в шампионата, а сред тях и тази на " Олимпико ". Последна инфарктен триумф с 2:1 против Република България Лапциг след гол на Хари Кейн в 91-ата минута. Но при гостуването на Фрайбург баварците още веднъж стъпиха изкривено - 2:2 и успеха в неделя на Леверкузен над Кьолн направи разликата 10 точки 10 кръга преди края. Така 34-та купа наподобява мираж.

Дали римляните може да се възползват по най-хубавия метод не е ясно. " Орлите " изостават от зона Европа преди този момент доста комплицирано посещение и едно изцяло резонно отпадане може да направи сезона им цялостен неуспех. Не бива да се не помни, че отборът се класираха на 1/2-финал за Купата на Италия, където на 02.04 гостува на Ювентус, а реванша в Рим е на 23.04., само че да се мисли там за краен триумф занапред е доста оптимистично.

и в този момент ще се надява да може да завърши всичко. Реваншът е в Сан Себастиян.

Сосиедад знае, че възможностите му са минимални, само че въпреки всичко наподобява повече от ясно, че ще се хвърли в търсенето най-малко на почетен резултат във втори мач. Формата на състава сега не е добра и едно почтено показване тук може да е трамплин за края на сезона. ПСЖ демонстрира постоянно недостатъци в отбрана при визити, тъй че няма да е напълно изненадващо, в случай че домакините вкарат най-малко един път.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР