Първите два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската лига ще

...
Първите два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската лига ще
Коментари Харесай

Барселона и ПСЖ излизат един срещу друг в пореден свиреп мач

Първите два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската лига ще станат ясни през днешния ден. От 22:00 часа българско време стартира мачовете Барселона - Пари Сен Жермен и Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид.

Каталунците са в доста добра позиция, откакто завоюваха първата среща в Париж с 3:2 и в този момент би трябвало да бранят преднината си пред своята аудитория. Треньорът на Барса Шави Ернандес обаче разгласи, че неговите играчи няма да мислят за отбрана.
 Педри: Барселона постоянно е бил клубът на моите фантазии
Педри: Барселона постоянно е бил клубът на моите фантазии

Ето детайлности

" Ние не сме тим, който брани преднината си, ще желаеме да владеем топката и да спечелим мача. Надявам се да покажем най-хубавото от себе си, само че те ще ни тестват до краен лимит. Мисля, че мачът ще бъде сходен на първия ", разяснява Шави. " Това е Шампионската лига, това е ПСЖ, чака ни мач, в който никой няма да спести и капка мощ ", добави той.

Срещу него застава последният треньор, донесъл на Барселона трофея от Шампионската лига - Луис Енрике, който още след загубата на " Парк де Пренс " разгласи, че неговият тим има вяра в обрата и в Барселона следва " война ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР