Първи разказ на майката на 7-годишното дете, което беше открито

...
Първи разказ на майката на 7-годишното дете, което беше открито
Коментари Харесай

Майката на детето в кокошарника ужаси цяла България: Много лъже! Наказах я, защото тропаше

Първи роман на майката на 7-годишното дете, което беше намерено от полицията да спи единствено в стопанска сграда без отопление.
Пред камерата на „ Нова телевизия “ тя съобщи, че това било индивидуален случай. На място в селото дойде просветителният министър Галин Цоков. За да потърси отговор на въпроса за какво никой не е реагирал на разказите на детето, че живее с паяци и мишки.
„ Аз я наказах сутринта. Защото тропаше. И я наказах “, съобщи майката на детето Миглена Иванова.
Майката на 7-годишното момиченце описа, че то вдигало звук като удряло по масата и щяло да разсъни по-малкото ѝ дете. „ Не съм се ядосала. Без експанзия ѝ споделих: „ Хайде мамо, отиди на открито! ”. И тя отишла откъм гърба. Да, има гуми в помещението. Тя си е постелила и се е завила с одеялото. Но аз нямаше да я държа през целия ден и цяла нощ. Щеше да остане там за малко да намерения “, твърди дамата.
В този миг пристигнали и служителите на реда. „ Тъкмо щях да изляза и да я прибера – и виждам служителите на реда. Направо влезнали вътре и я видели “, показва Иванова.
Майката отхвърля и върху детето да е упражнявано принуждение. „ Тя доста лъже. Отива в детската градина, удря се в люлката и отива да каже, че я претрепвам. А няма такова нещо “, безапелационна е дамата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР