Първи коментар на военния министър Тодор Тагарев по скандала между

...
Първи коментар на военния министър Тодор Тагарев по скандала между
Коментари Харесай

Тагарев след скандала с Емин в "Пирогов": Версиите се различават, чакам записи от камери

Първи коментар на военния министър Тодор Тагарев по абсурда сред неговия консултант и незабавната болница " Пирогов ". Тагарев съобщи, че е изслушал Мустафа Емин и версията му се е разминавала с тази на болничното заведение. Решение ще вземе до края на седмицата, откакто изгледа и записи от камери.

Скандалът избухна след фейсбук обява на здравна сестра на болничното заведение, в която се твърди, че Емин се е държал надменно и е изискал дете от шокова зала да бъде изведено, с цел да влезе неговото. Както и че е отправил закани и употребявал името на здравния министър.

Мустафа Емин заплашил със здравния министър, в случай че не прегледат неговото

Мустафа Емин отхвърли всички тези изказвания. Той е кадър на " Да, България ", откъдето започнаха инспекция.

А военният министър изпрати писмо до здравния, в което упорства да се обясни и кой е взел решението информацията да се разгласява на фейсбук страницата на болничното заведение, както и кои са админите на тази страница.

За случая описа Неда Диманова, която от близо 50 години е здравна сестра в болничното заведение

„ Не съм осведомен с техните устройства, само че аз се обърнах като към сътрудник с молба да бъде направена инспекция и да изясним обстоятелствата. Очаквам да видя запис. Разбрах, че доста хора са гледали към този момент запис, аз не съм. В случая какво виждате - има сериозна политическа багра, виждате, желаят се оставки, да видя записа и ще взема решение “, уточни Тагарев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР