Първи глас от ДПС за мегасделката за ТЕЦ Варна, който

...
Първи глас от ДПС за мегасделката за ТЕЦ Варна, който
Коментари Харесай

Карадайъ с първи коментар за новия ТЕЦ на Доган! Ето какво каза лидерът на ДПС за голямата сделка

Първи глас от Движение за права и свободи за мегасделката за Топлоелектрическа централа Варна, който стана благосъстоятелност на почетният водач на придвижването Ахмед Доган. Коментар в коридорите на Народното събрание направи ръководителят Мустафа Карадайъ. На въпрос по какъв начин ще разяснява изказванията, че Ахмед Доган е придобил 70% от Топлоелектрическа централа „ Варна “, той отговори: „ Търговският указател е обществен и всички ние се осведомяваме от тях. Г-н Доган към този момент п 6 години не се занимава с настоящата политика, а всеки български жител е свободен да се занимава с икономическа и комерсиална активност ", написа Пик.

" Нека първо да се срещнем с фактологията за липса на президентски декрет за освобождението на Малден Маринов и тогава да вършим извдите. Във въпроса дали има смисъл да се съдържа теза, само че дано по-скоро да забележим каква е фактологията и тогава да разясняваме. Вчера в Народното събра не беше постъпило такова искане, не знам по кое време уведомлението е постъпило в президентството. Бих предложил да се срещнем с фактическата картина и тогава да вършим изводите “, съобщи още Мустафа Карадайъ за драмата с неналичието на декрет от президента Румен Радев за освобождение н Младен Маринов.

Председателят на Движение за права и свободи уточни, че съгласно него връзките сред институциите не са на нужното равнище. „ Държавата и обществото имат потребност от съгласуваност сред институциите. З страдание, следим противоположен развой “, уточни той. Карадайъ изясни, че оценката на Движение за права и свободи за ръководството е дадена още през цялото време. „ Формула на това ръководство е неверна и това ръководство нищо положително не може да роди за нашето общество ", разяснява Карадайъ.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР