Първи бе постът на Николета, която обясни, че се е

...
Първи бе постът на Николета, която обясни, че се е
Коментари Харесай

Николета и Ники заедно показаха бебето: Б-като болка и като благодаря

Първи бе постът на Николета, която изясни, че се е сдобила с щерката, кръстена Борислава, с доста компликации. " Тази мечтана бременносто се трансформира в същинско тестване за мен и околните ми. Толкова мечтана, само че и толкоз мъчителна, че мъчно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е единствено да кажа, че той се промени вечно. Често си припомням за Коледата, прекарана в болничното заведение, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни..

Реклама
" Аз и Николай искахме доста дете, само че ориста имаше други проекти. Близо 2 години в България не откриха какъв е казуса, само че самоуверено ми назначаваха непотребни лечения и процедури. Единствено в болница в Истанбул откриха казуса ми, а по-късно доста скоро забременях ", изяснява майката. Тя към този момент има една щерка от Валери Божинов, с която не е имала тежка бременост, тъй че явно не тя има проблем със зачеването, припомня Hotnews.bg.

" Още от предишния век, безусловно, бяхме едно цяло...вече “цялото ” е напълно приключено и изцяло напълно! “Б...... ”, като “Борислава ”, само че и като ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! На първо място на дамата, която години наред ми демонстрира какво е същинска обич, а в този момент и какво е “смисъл ”, дарявайки ме с НЕЯ! Благодаря и на фамилията ми, че бяха до нас от “старта ” до “финала ”, както и на всички, които ликуват и честват с нас най-голямата “победа ” - да станеш родител! Благословен съм, бъдете и вие! ", написа и Ники Михайлов малко след Николета и сподели други фотоси на бебчето. Новината за раждането на Борислава бе оповестена на 10 март от футболния клуб на таткото, само че дали това е точната дата за идването й на бял свят остава мистерия.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР