Първенецът на България по баскетбол - Левски Лукойл, ще има

...
Първенецът на България по баскетбол - Левски Лукойл, ще има
Коментари Харесай

Коварни литовци на пътя на "Левски Лукойл" към Шампионската лига

Първенецът на България по баскетбол - " Левски Лукойл ", ще има за противник литовския " Шяуляй " в първия кръг на квалификациите на мъжката Шампионска лига. Това отреди тегленият през днешния ден чоп за шампионата.

" Сините " са посетители в първата среща на 20-ти септември, а реваншът е два дни по-късно. В първия квалификационен кръг вземат участие общо 24 тима.
Снимка: Lap.bg
Първият противник на българския отбор не е ставал първенец на страната си, като в 9 случая е завършвал на трета позиция. Клубът е учреден през 1984 година и семейства на " Шяуляй Арена ", чийто потенциал е от 5 700 фенове.

При триумф над отбора от Литва, българският състав ще се изправи против спечелилия от двойката " Карху " (Финландия) и румънския първенец " Орадя ".

Българският отбор би трябвало да премине три квалификационни кръга, с цел да стане един от шестте тима, класирали се за постоянния сезон на шампионата, който започва на 9 октомври.

19 национални първенци са измежду 56-е тимове, които ще вземат участие през новия сезон в Шампионската лига по баскетбол.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР