Първата й роля в шоуто бе на Михаела Филева и

...
Първата й роля в шоуто бе на Михаела Филева и
Коментари Харесай

Никой Не Е Очаквал, Че Е Способна На Това! Зрителите На Капките Останаха Като Гръмнати, Такова Чудо Не Бяха Виждали!

Първата й роля в шоуто бе на Михаела Филева и песента й „ Опасно близки “. Русата Златка извърши парчето съвършено, без даже за момент да се приема прекомерно насериозно.

Веднага след осъществяването й, Рачков и Зуека я налазиха с шеговити мнения и контракти за секрети мечти и сънища. Моделката със смях одобри шегите, като даже получи комплимент и от Фънки за изявата си.

След нея на сцената излязоха Славин от Х — Фактор и Марги Хранова. Певицата още веднъж разруши с гения и гласа си като Дона Съмър. Този сезон на „ Капките “ се обрисувана извънредно незабравим, а звездите за следващ път демонстрират гения си.

Шоуто към този момент отбелязва шеста година на сполучливо показване в тв ефира. И за разлика от други формати, които омръзват на аудиторията, това предаване се радва на все по-голям триумф. Публиката, а и екипът считат, че една от тайните е, че всяка година шоуто е друго. Журито също.

Що се отнася до участниците този сезон, цяла плеяда звездни участници одобриха да се включат в надпреварата. Голяма част от тях са любимци на публиката, а измежду звездите са още Софи Маринова, Боби, Иван Юруков и доста други.

Част от звездите от „ Полицаите от края на града “ също ще влязат в надпреварата. А също и някои участници от „ ВИП Брадър “. С две думи — гледайте! Чака ни ужасно шоу.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР