Първата съпруга на президента Румен Радев се е подложила на

...
Първата съпруга на президента Румен Радев се е подложила на
Коментари Харесай

Няма да познаете банкерката Гинка Кесякова: Първата съпруга на президента Румен Радев се промени до неузнаваемост

Първата брачна половинка на президента Румен Радев се е подложила на козметични интервенции, с цел да освежи външния си тип. Банкерката Гинка Кесякова е изгладила до съвършенство бръчките по челото си – резултат, който е невероятно да бъде реализиран единствено благодарение на първокласна козметика и здравословен метод на живот.
Покрай новата си тръпка с незнаен и по-млад от нея господин, с който Кесякова е засичана напоследък, тя прибягнала до извънредно нашумелите сега филъри, с които освежила кожата на лицето си. Само с няколко инжекции ботокс тя е съумяла да реализира изумителен резултат и сега наподобява най-малко 10 години по-младолика. Макар да е привърженичка на естествената хубост, някогашната жена на Радев движи в компанията най-вече на фризьорки и гримьорки, които са нейни дългогодишни приятелки.

Именно те я открехнали за нововъведенията в козметичния отрасъл и я навили да се подложи на по този начин модерната процедура. Ефектът при нея щял да е видим в идната 1 година, тъй като тя не била пушачка, за разлика от съперницата си Десислава Радева, което подсигурило по-дългото задържане на ботокса под кожата.
До по-големи крайности обаче Кесякова нямала желание да стига, тъй като поддържала отлична форма с постоянен спорт и природосъобразно хранене. Банкерката е почитателка на рисковото колоездене и поради заниманието си се е обзавела с велосипед за експерти и профилирана екипировка. В момента климатичните условия не са подобаващи за това, само че Гинка не е прекратила физическата си интензивност и се възползвала от последните дни на ски сезона, с цел да се спуска по пистите на Витоша. В обич към спорта тя възпитава и децата си от Румен Радев.

Известно е, че синът му Георги е измежду младите футболни очаквания с упоритости за кариера отвън България. Дъщеря му Дарина пък практикувала гмуркане, само че в последно време то отстъпило пред другата ѝ пристрастеност – театъра. Тя е част от учебна натрупа, с която непрестанно обикалят света, с цел да вземат участие във фестивали и състезания. Последните изяви на президентската дъщеря бяха в Москва.

Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР