Първата регионална кръгла маса на тема Иновациите в дневния ред

...
Първата регионална кръгла маса на тема Иновациите в дневния ред
Коментари Харесай

Втората дълбокотехнологична иновационна долина в Европа е в Пловдив ВИДЕО

Първата районна кръгла маса на тематика „ Иновациите в дневния ред на Европа ” се организира в Пловдив през днешния ден. Събитието се състоя на територията на „ Пловдив Тех Парк “ АД, като то е новаторско както за Пловдив, по този начин и за пловдивския район.
Прочетете още
„ В районната кръгла маса участваха наши сътрудници от Индия, от Европа, за да се прегледат много обширни тематики, които са свързани с нововъведенията и изкуствения разсъдък, което сега е много настояща тематика ”, съобщи Венелин Йорданов, който е основен изпълнителен шеф на „ Пловдив Тех Парк “.

Йорданов добави, че има много стратегии, посредством които да вземат участие в асимилиране на разнообразни средства, посредством разнообразни партньорства.

„ Било от национални стратегии или стратегии, които са от Европейския съюз. Именно заради тази причина създадохме „ Долина на дълбоките технологии Пловдив ”, което е единствена на този стадий в Пловдив и района и се надяваме посредством партньорство в лицето на общината, на регионална администрация и на държавните университети, дружно да създадем една стратегия, от която да чакаме много положителни резултати по образеца на град Варна, където бе основана първата котловина в България ”, добави той.

Организатори на събитието бяха от „ Пловдив Тех Парк ” АД, както и от „ Корпорация за технологии и нововъведения ” АД. Участие в кръглата маса взеха Димитър Гишин, Лийна Томас, доцент доктор Йосиф Аврамов, Любомир Благоев, Управител на USW Ltd, проф. Ганчо Ганчев от Съюза на  икономисти в България, онлайн присъединяване на представители на Чандигарх Университет, Индия и „ Талант при Талант отива “ с Атанас Костов.

Видео:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР