Първата ракета на Гърция - Стефанос Циципас, се класира за

...
Първата ракета на Гърция - Стефанос Циципас, се класира за
Коментари Харесай

Стефанос Циципас гази наред на Australian Open

Първата ракета на Гърция - Стефанос Циципас, се класира за третия кръг на Откритото състезание на Австралия по тенис, откакто даде единствено пет гейма на представителя на домакините Ринки Хиджиката – 6-3, 6-0, 6-2, за към час и половина игра.

Третият в схемата грък нанесе своя удар в откриващия сет в шестия гейм, когато осъществя единствения пробив за частта. Във втората той бе безмилостен и върза „ геврек “ на 169-ия в ранглистата.

Хиджиката имаше своите шансове да завърже нещата в третия сет, когато получи две точки за пробив на сервис на Циципас при 2-1 в своя изгода, само че първата ракета на Гърция се оправи, а по-късно направи още два пробива, с което постави точка на разногласието сред двамата.

Циципас приключи с шест аса и една двойна неточност, като избави и петте благоприятни условия за пробив пред Хиджиката, а при уинърите и непредизвиканите неточности бе стабилен – 30 против 17. В спор за място на осминафиналите той ще се изправи против нидерландеца Талон Грикспор, кйто надделя своя съотечественик Ботик ван де Зандсхулп също с 3:0 сета.

Clinical
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР