Първата ракета на България Григор Димитров пристигна в канадския град

...
Първата ракета на България Григор Димитров пристигна в канадския град
Коментари Харесай

Григор Димитров ще си партнира с Давид Гофен на двойки в Торонто

Първата ракета на България Григор Димитров дойде в канадския град Торонто, където ще вземе присъединяване в започващия в понеделник " Мастърс " 1000.

 Анди Мъри на косъм от отпадане във Вашингтон
Анди Мъри на косъм от отпадане във Вашингтон

Александър Зверев победи брат си Миша в осминафинален мач

Димитров ще играе за първи път формален мач след злополучното си отпадане в първия кръг на " Уимбълдън " от Стан Вавринка. Откритото състезание на Канада е една от трите съревнования зад Океана на твърди кортове в програмата на хасковлията. Седмица по-късно е " Мастърс " 1000 в Синсинати, където Димитров ще пази купата, а в края на месеца е последният шампионат от Големия шлем за 2018 година US Open.

 Снимка 324482
Източник:

Гришо се включи в обичайното празненство на тенисистите и заяви, че ще играе и на двойки в партньорство с Давид Гофен. Българинът е доста добър при дуетите, само че рядко се записва да играе в тях. В началото на година той доближи дружно с американеца Райън Харисън до полуфинал в Бризбън, само че двамата на излязоха на корта за решителния мач. Тогава Харисън сподели, че Григор е доста добър, както на двойки, по този начин и на тройки.

Димитров има осминафинал, равняващ се на 90 точки в Торонто от предходната година, когато отпадна от холандеца Робин Хаасе. Най-доброто му достижение е полуфинал през 2014 година, изгубен в два сета от спечелилия Жо-Вилфред Цонга.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР