Първата ракета на България Григор Димитров изкачи една позиция в

...
Първата ракета на България Григор Димитров изкачи една позиция в
Коментари Харесай

Гришо се изкачи до 19-о място в световната ранглиста

Първата ракета на България Григор Димитров изкачи една позиция в международната класация на тенисистите и към този момент е 19-и с актив от 1772 точки. През тази седмица играещият капитан за ATP Cup ще взе участие на демонстративния шампионат в Коойонг, където на следващия ден би трябвало да играе против Борна Чорич. Гришо ще чака в четвъртък жребия за Откритото състезание на Австралия, където ще бъде измежду поставените, осведоми БНР.

Тенисистът Димитър Кузманов напряко прелетя с 72 места до №345 в класацията. Пловдивчанинът има към този момент 110 точки. Огромният напредък на Кузманов се дължи на 30-те точки от двете победи, които извоюва с тима на България в Сидни. Александър Лазаров качи три позиции до №514 в света.

Рафаел Надал резервира първото място в международната класация с 10 235 точки. Новак Джокович понижи преднината му след успеха над испанеца във финала на ATP Cup през вчерашния ден и е с актив от 9715 точки. Трети е Роджър Федерер (6590 точки), а на четвъртото място се изкачи Даниил Медведев, който измести Доминик Тийм, с цел да запише персонален връх. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР