Първата подгласничка от конкурса „Мис България 2011“ Деница Стоянова ще

...
Първата подгласничка от конкурса „Мис България 2011“ Деница Стоянова ще
Коментари Харесай

Наш национал стяга сватба с подгласничка на Мис България

Първата подгласничка от състезанието „ Мис България 2011 “ Деница Стоянова ще стане госпожа Александрова. Красавицата получи предложение от обичания си мъж – полузащитникът на Арда Михаил Александров. Любовта им е към този момент на 9 години, само че до момента двамата по този начин и не се решаваха на тази крачка, въпреки да са щастливи дружно и да имат две дъщери – 7-годишната Мия и Амая, която в края на май направи годинка, написа " Монитор ".

Деница и националът Александров бяха измежду гостите на сватбата на вратаря на Арда Иван Караджов на 6 септември. Именно на него Караджата връчи жартиера на булката.

„ Явно ни е време. Бионсе и Джей Зи, Криси Тейгън и Джон Леджънд, Блейк и Райън, мистър и мисис Смит, или Мишо и Дени от Младост. 9 години дружно, без женитба, с пръстен за годеж от 2014-а, който все ми е огромен, две деца, две кучета, хиляди изминати километри по въздух, вода и земя, инциденти, загуби, победи “, провокира футболиста хубавицата в Инстаграм.

Той не ѝ остана задължен и одобри предизвикването и загатна по кое време ще бъде дълго чаканата женитба.

„ В отговор на поста отпреди малко. На 08-09 (имаме безконечен спор за датата) август 2021 година вършим 10 години дружно! Твоята дата се пада в неделя! Знам, че с цел да си създадеш лична Вселена са нужни просто две усмихнати хлапета. Кърпата е хвърлена, ще участваш ли “, написа Мишо. Той добави и послепис: „ Деница Александрова ще стои доста добре на новата ти персонална карта! Знаеш, че толкоз те обичам, че не мога да те търпя! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР