Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров вече е наясно

...
Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров вече е наясно
Коментари Харесай

Ясен е жребият на Григор за Мастърса в Париж и той не вещае нищо добро

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров към този момент е наясно с жребия си на последния за годината шампионат за него - Мастърса в Париж. А жребият се оказа извънредно тежък, тъй като Димитров е в четвъртината на най-силния сега тенисист Новак Джокович и в половината на легендата Роджър Федерер.
Още в първия си мач т.е. втори кръг, Димитров ще играе с спечелилия от мача Роберто Баутиста-Агут и Стив Джонсън.
Григор Димитров ще срещне испанеца Роберто Баутиста Агут или Стив Джонсън от Съединени американски щати в първия си мач от Мастърса в Шариж, който ще бъде финален шампионат за сезона за българския тенисист. Димитров води в мачовете с Агут с 2:1 победи, до момента в който против Джонсън е записал 4 триумфа от 6 срещи. При триумф хасковлията може да се изправи против петия подложен Марин Чилич в третия кръг, а на четвъртфиналите дебне международният номер 2 Новак Джокович.
Безспорно сезонът е извънредно несполучлив за Григор, който сигурно ще загуби и мястото си в топ 10 на света, защото няма да може да взе участие на Финалния Мастърс в Лондон и ще загуби 1500 точки, които завоюва след купата на едно от най-престижните надпревари предходната година. Всъщност загубата на тези точки най-вероятно ще изхвърли Димитров и от топ 20, изключително в случай че българинът се провали и в Париж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР