Първата ни ракета Григор Димитров се класира за 1/2-финалите на

...
Първата ни ракета Григор Димитров се класира за 1/2-финалите на
Коментари Харесай

Григор Димитров победи служебно Милош Раонич и е на полуфинал в Атверп

Първата ни ракета Григор Димитров се класира за 1/2-финалите на шампионата в Антверп, който е част от сериите ATP 250. Хасковлията трябваше да се изправи против Милош Раонич в 1/4-финален спор, само че канадецът се отхвърли.
Двамата трябваше да премерят сили довечера от 21 часа. Димитров стартира присъединяване си на шампионата в Белгия с победа над испанеца Пабло Андухар, като се нуждаеше от поврат в три сета, с цел да пречупи съперника си. Милош Раонич пък стигна до 1/4-финалната фаза, откакто победи в два сета Камерън Нори.
 Григор Димитров към този момент не се е записал за шампионата в София Григор Димитров към този момент не се е записал за шампионата в София
Най-добрият български тенисист Григор Димитров (№19 в света) не е подал поръчка за присъединяване в Откритото състезание на София в края на нас...
Българинът взе участие за първи път на шампионата в Антверп. В директните срещи с Раонич българинът водеше с 3:2 победи, а в този момент ще добави още една на сметката си, въпреки и служебна. Съперник на Григор на полуфиналите ще бъде спечелилият в срещата Маркос Гирон - Алекс Де Минор.
Каква е евентуалната причина за отхвърли на Раонич
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР