Първата любов на Григор Димитров - Романа Табак, се радва

...
Първата любов на Григор Димитров - Романа Табак, се радва
Коментари Харесай

Първата любов на Гришо роди от сина на фалшификатор

Първата обич на Григор Димитров - Романа Табак, се радва на първото си дете. Словачката има дъщеричка, научи HotArena.

Малката е на към 4 месеца, а появяването й изненада мнозина. Причините за това са две. Табак скри от всички бременността си. Тя по този начин и не се появи на никое място с наедряло коремче, а всичките и фотоси от предходната година са единствено до бюста. Показа се по какъв начин наподобява като бременна едвам откакто роди Освен това някогашната тенисистка която преследваше Гришо по света по този начин и не афиширала кой е мъжът до нея. Той е обгърнат в безспорна загадъчност.

Според някои медии в Словакия това е синът на най търсени от полицията в страната мъж Любош Косик. Той избяга в Африка, откакто бе наказан на 14 години затвор поради подправяне на скъпи бумаги. Самата Романа отхвърли да разяснява кой е бащата на детето й. Няма и нито една фотография с него в обществените медии. Въпреки хипотетичните й връзки с Косик тя се кандидатира за народен представител на изборите в Словакия в края на февруари. Тя бе определена от квотата на партия „ Обикновени хора „ и самостоятелни персони. Бившата  тенисистка преди дни се закле като член на Националния съвет на словашката Република. И към този момент интензивно взе участие в политическия живот на страната си. Там Народното събрание заседава даже по време на пандемията с ковид.

До 2018 година Романа не изпускаше и миг да бъде по-близо до първата си огромна обич - българския тенисист. Романа даже бе в София, когато Димитров завоюва шампионата през 2017 година. След това се видя с него в Монако и Ню  Йорк. Видя триумфа му в Лондон.

Словачката е влюбена в българина още от 2008-ма година. Тя е първата по-сериозна другарка на Григор. Тя се среща с него около тениса и точно той е първият и мъж. Двамата стартират едновременно кариерите си, само че след това русокоската се отхвърля поради травми, а по-късно опитва да се върне на корта. Уви, несполучливо. Сега тя има ново занятие - политиката, оповестява „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР