Първата лизингова компания на пазара в България, която развива оперативен

...
Първата лизингова компания на пазара в България, която развива оперативен
Коментари Харесай

Hertz Lease отчете над 22 000 наема годишно и автопарк от 2600 автомобила

Първата лизингова компания на пазара в България, която развива действен лизинг от 1995 година насам - " Аутотехника " ООД/ Hertz Lease, означи 22 години работа на българския пазар в края на предходната седмица. Фирмата е формален представител с изключение на на марката Hertz, по този начин и на трите американски марки за рент-а-кар –Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly и формален представител на " Сеат ".

От Hertz Lease регистрираха, че все още има 2600 автомобила автопарк, от мини ванове 1 + 1 до първокласни пътнически коли и разнообразни категории бусове. Компанията обезпечава от кратковременен лизинг до обширни стратегии за дълготрайно отдаване чартърен (оперативен лизинг или ръководство и продажба на автопарк).

Аутотехника ООД/ Hertz Lease осъществя повече от 22 000 наема годишно и управляваме автопарка на над 165 разнообразни клиенти.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е благосъстоятелност на AutoHellas ATTE - част от гръцката компания Theodoros Vassilakis Group, най-големият франчайз на " Херц рент-а-кар " в Европа. Аутохелас АТЕЕ има представителства в шест страни в Европа, като с изключение на в Гърция и България участва в Румъния, Сърбия, Кипър, Черна гора и Украйна и ръководи флийт от над 35 000 пътни транспортни средства. Vassilakis Group включва и самолетните компании Aegean Airlines и Olympic Air.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР