Първата инициирана среща на БСП за намаляване на държавната субсидия

...
Първата инициирана среща на БСП за намаляване на държавната субсидия
Коментари Харесай

ГЕРБ не се отзова на покана на БСП за субсидиите

Първата инициирана среща на Българска социалистическа партия за понижаване на държавната дотация на партиите от 11 на 1 лев. се провали, откакто ГЕРБ не се отзоваха на поканата на социалистите за диалози в Народното събрание за идните промени на размера на дотациите.

Още в петък от ГЕРБ изпратиха позиция до медиите, в която показаха, че не считат за нужно провеждането на спомагателна среща по тематиката и настояха, че твърдо поддържат решението на държавното управление за понижаване на партийната дотация на 1 лев за фактически получен глас.

Утре Българска социалистическа партия е поканила на срещи Движение за права и свободи и „ Обединени патриоти “. Засега няма публична информация дали и тези поканени политически сили ще се отзоват за присъединяване в сходни диалози.

По-рано през днешния ден пред „ Хоризонт “ Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия удостовери за диалозите и разяснява, че левицата поддържа понижаване на партийните дотации без обаче това да пречи на естественото действие на партиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР