Първата информация за интереса на ръководството на британския морски корпус

...
Първата информация за интереса на ръководството на британския морски корпус
Коментари Харесай

Британски специални части нападнаха кораб с реактивни раници

Първата информация за интереса на управлението на английския морски корпус към потреблението на концепцията за " реактивен пакет " в бойни интервенции се появи при започване на 2019 година.

Сега в интернет се появи видео, показано от Военноморския институт на Съединени американски щати (USNI), което демонстрира практическото потребление на такова устройство при кацане на английски морски пехотинец на движещ се транспортен съд.

Британците настояват, че реактивното гориво обезпечава непрестанен полет в продължение на 8 минути. Силовият тракт на " реактивната раница " се състои от пет компактни реактивни мотора, четири от които са инсталирани на ръцете и един зад тила на боеца.

Общата мощ на мотора от 1000 конски сили обезпечава скорост до 88.5 км/ч. В момента се създава усъвършенстван модел на раницата, който разрешава скорости до 322 км/ч. Дизайнът на раницата е дело на компанията Gravity Industries.

Изобретател е известният британски инженер и бизнесмен Ричард Браунинг. По-рано през януари 2019 година, в костюма " Дедал ", изработен в жанр " Железният човек ", английските военни демонстрираха по какъв начин преодоляват наземната пътека с трудности. Вижте първите им опити с реактивната раница.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР