Първата и втората политическа сила от последните парламентарни избори имат

...
Първата и втората политическа сила от последните парламентарни избори имат
Коментари Харесай

Дончева: Борисов си е обезпечил резервен коловоз с ДПС и БСП

" Първата и втората политическа мощ от последните парламентарни избори имат конституционна процедура, в която към този момент са влезнали. Тя планува избрани дейности, които би трябвало да бъдат осъществени в избрани периоди и в някаква последователност ", заяви пред БНТ водачът на " Движение 21 "  Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в.

" Политически, несъмнено, те регистрират, че откакто са напомпали гласоподавателите си за това, че в никакъв случай няма да партнират с другия има някакви упования. В гласоподавателите на, съгласно мен - не. Те са съгласни вид " татко ти майка " с всеки да бъдат в коалиция и партньорство. Избирателите на ПП-ДБ имат друго мислене ", сподели Дончева. 

" Ако питате целокупните жители те ще ви кажат, че би трябвало да има държавно управление, тъй като към този момент им е омръзнало да вървят на избори, обаче сами са възпроизвели една картинка, която е сложна за решение ", добави Дончева.

" Смятам, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи предварителни диалози още преди изборите с и, с които да си обезпечи авариен коловоз. И подобен коловоз си е обезпечил, единствено че натискът извън е да направи коалиция с ПП-ДБ, тъй като за външнополитическите решения, които ще бъдат непопулярни и неприятни на някои посолства им е по-сгодно да създадат коалиция първите 2 политически сили. Тази коалиция носи вреди на първо място за " " и " " в имиджов проект ", сподели още лидерът на " Движение 21 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР