Първата дама на САЩ Мелания Тръмп потегля на първата си

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп потегля на първата си
Коментари Харесай

Мелания Тръмп с първа самостоятелна задгранична визита

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп потегля на първата си солова задгранична аудиенция, съобщи Асошиейтед прес.

Мелания Тръмп събира реколтата в градината на Белия дом (СНИМКИ)

Тя е отпред на американската делегация, която ще участва на церемонията по откриването на игрите за военнослужещи, които са ранени при осъществяване на отговорностите си, по този начин наречените Игри на непобедимите. Игрите ще продължат една седмица в Торонто.

Най-впечатляващите рокли на Мелания Тръмп (СНИМКИ)

По време на еднодневната си аудиенция там първата дама на Съединени американски щати ще има по-късно през днешния ден срещи с канадския министър председател Джъстин Трюдо и с английския принц Хари, който също ще бъде на церемонията по откриването на игрите. Мелания Тръмп ще произнесе тирада на банкет в чест на близо 100-те американски спортисти, участващи в едноседмичната спортна демонстрация.

Мелания Тръмп захвърли токчетата и очарова със секси спортна визия (СНИМКИ)

Игрите бяха учредени от принц Хари през 2014 година В тях вземат участие военни, страдащи от болести или които са били ранени по време на осъществяване на дълга си. В игрите ще вземат участие общо 550 души от 17 страни. Те ще се състезават в 12 дисциплини. По тематиката Мелания Тръмп събира реколтата в градината на Белия дом (СНИМКИ) Мелания Тръмп бе хазаин на обяд със съпругите на държавни ръководители (СНИМКИ) Мелания Тръмп ще насочи значим апел към международните водачи (СНИМКИ) Доналд и Мелания Тръмп се срещнаха с потърпевши от урагана Харви (СНИМКИ)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР