Първата дама на Китай Пън Лиюен е посланик на СЗО

...
Първата дама на Китай Пън Лиюен е посланик на СЗО
Коментари Харесай

Първата дама на Китай проучи мерките за превенция и лечение на туберкулоза в Чанша

Първата дама на Китай Пън Лиюен е дипломат на СЗО в предварителната защита и контрола на туберколозата и СПИН. Тя посети град Чанша, с цел да изследва работата по предварителната защита и лекуването на туберкулозата в провинция Хунан. Сред съпътстващите я лица бяха заместник-директорът на Държавната комисия по опазване на здравето Уан Хъшън и членът на ПК на Партийния комитет на провинцията Джан Инчун.

Пън Лиюен изслуша ограниченията на локалното здравно ведомство за разпространение на здравните знания измежду жителите и за построяването на механизъм за предварителна защита и лекуване на туберкулозата. Тя се срещна с локални медици и ги прикани да допринесат за елиминирането на тази болест.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед480523Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед131032Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед23939Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед18914Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед27438Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед480523Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед165879Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед131338Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед131032Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед129753Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гето  CRO Online - бъл </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР