Първата дама Джил Байдън каза в четвъртък, че републиканците в

...
Първата дама Джил Байдън каза в четвъртък, че републиканците в
Коментари Харесай

Първата дама Джил Байдън се оплаква, че републиканците са „жестоки“ към доведения син Хънтър

Първата дама Джил Байдън сподели в четвъртък, че републиканците в Конгреса са били „ жестоки “ към нейния доведен наследник Хънтър, един ден откакто два панела на Камарата гласоподаваха за покачване на обвинявания за пренебрежение против президентския потомък.

„ Как се справяте персонално с нападението от обвинявания против брачна половинка ви и фамилията ви, в това число и изключително Хънтър? “ Мика Бжежински от MSNBC попита първата дама в изявление за „ Morning Joe “.

Бжежински добави, че законодателите на Републиканската партия са били „ захласнати от “ първия наследник, откакто Хънтър е избегнал призовката на 13 декември да се яви за показания при закрити порти пред Комисията за контрол на Камарата на представителите по отношение на задграничните му бизнес покупко-продажби.

Водещият на кабелните вести също се базира на решението на крайнодесния представител Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) да покаже това, което Бжежински разказа като „ негови фотоси по време на уязвими моменти в борбата му със зависимостта “ в чуване в сряда преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР