Първата частна английска футболна академия – FCV Academy, и футболен

...
Първата частна английска футболна академия – FCV Academy, и футболен
Коментари Харесай

Витоша даде старт на FCVitosha Summer Trials 2018

Първата частна британска футболна академия – FCV Academy, и футболен клуб Витоша (Бистрица) дадоха дружно в сряда сутринта старт на общия си план “FCVitosha Summer Trials 2018”. Тренировъчният лагер, който е за деца и юноши сред 14 и 21 години, стартира в 10:00 часа на стадион " Витоша " в Бистрица и събра на едно място 50 деца. Събитието ще продължи до 24 юни, като участниците са разпределени в две групи, като едната тренира заран, а другата - следобяд.
 Летен футболен лагер на Витоша Бистрица и FCV Academy @@@

Заниманията по време на кампа са ръководени от основния скаут на Академията Бен Уотс. Трима от участниците, които създадат най-хубаво усещане на експерта от Острова с държанието си на терена и отвън него, ще получат правото да прекарат две седмици в базата на FCV в Стамфорд, където ще се готвят наедно с момчетата, които са избрали да продължат редом своето обучение и футболната си кариера. По преценка на Уотс пък някой от тях може да получи частична или цялостна стипендия за образование във FCV International Football Academy.

Партньорството сред FCV Аcademy и Витоша (Бистрица) е единствено една от многото начинания, с които честващият 60 години клуб желае да даде опция на надарените деца у нас да се допрян до методите на образование и работа на най-високо равнище и да насърчи желанието им за деен състезателен живот.
 Летен футболен лагер на Витоша Бистрица и FCV Academy @@@

FCV International Football Academy е първата частна британска футболна академия, открита публично през 2007 година от актуалната звезда на Манчестър Юнайтед и непосредствен другар на Стилиян Петров – Ашли Йънг. FCV предлага футболно и академично образование за деца и младежи от 14 до 21 години. До края на 2017-а над 500 гении са минали през академията, а подготвителни сесии в Стамфорд са водили именити имена като Гордън Страхън, Густаво Пойет и още доста други.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР