Първата асоциация за Холандия са лалета . Но запознатите знаят,

...
Първата асоциация за Холандия са лалета . Но запознатите знаят,
Коментари Харесай

Отлична здравна система, непълно работно време, мултикултурно общество... 6 причини защо тази страна е най-доброто място за живеене 

Първата асоциация за Холандия са лалета. Но осведомените знаят, че Холандия от години е страната, в която живеят едни от най-щастливите хора на планетата.

Какво има Холандия, което я прави една от най-красивите и търсени страни за живеене?

1. Висок стандарт на живот
В Холандия опазването на здравето на жителите е добре проведено, като господства възприятието за общественост. Холандците ценят салдото сред работата и персоналния живот, свободното време и обществените връзки, което способства за високото качество на живот. Страната е известна със своята спокойна и другарска атмосфера, където хората отделят време да се насладят на живота и да се свържат с другите.


2. Голяма здравна система
Холандската здравна система е измежду най-хубавите в света, с универсално покритие и висококачествени грижи. Системата се финансира от композиция от обществени и частни източници, а пациентите имат свободата да избират своите лекари в лечебните заведения. Системата е проектирана да бъде налична за всички жители на тази страна.

3. Добър баланс сред работа и живот
Холандците ценят свободното време и дават приоритет на салдото сред професионалния и персоналния живот, с къси работни седмици и правила за отмора. В страната има традиция на работа на ненапълно работно време, което разрешава на хората да имат повече време за фамилията, своите занимания и други ползи.


4. Сигурност
Холандия е една от най-безопасните страни в света с ниска престъпност и засилено полицейско наличие. Страната разполага с добре развита система от обществени услуги и мощна мрежа за обществена отбрана, която оказва помощ в предварителната защита на престъпността и оказва поддръжка на нуждаещите се.

5. Мултикултурно общество
Холандия има гостоприемно и разнообразно общество, в което хора от цялостен ​​свят живеят и работят дружно. Страната също има дълга история на имиграция и е развила просвета на приемливост и почитание към другите култури и генезис.


6. Отличен публичен превоз
Холандия разполага с ефикасен публичен превоз, в това число влакове, рейсове, трамваи и метро. Системата е добре обвързвана с чести и безвредни услуги и е проектирана да бъде налична за хора от всички възрасти.

Превод по непознати медии

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР