Първата асоциация при споменаването на името Леонардо ди Каприо е

...
Първата асоциация при споменаването на името Леонардо ди Каприо е
Коментари Харесай

Месечен наем в размер на 250 000 USD

Първата асоциация при споменаването на името Леонардо ди Каприо е кино лентата „ Титаник”. Безспорно холивудската звезда ще остане в историята точно в ролята си в паметния филм. Той обаче към този момент печели освен от актьорския си гений, само че и от пазара на недвижими парцели. През последните години влага в много първокласни жилища и къщи. За разлика от своите сътрудници, които получават сходни активи най-вече за персонално прилагане, Ди Каприо реши да ги отдава чартърен. Така да вземем за пример, апартаментът, който той купи на 11-а улица в Ню Йорк за 10 млн. USD може да бъде нает против „ скромните” 250 000 USD на месец. Друг атрактивен парцел, с който разполага звездата, е къща в слънчевия Плам Спринг (Калифорния). Условията за наемане са най-малко 2 нощувки, като едната е 4500 USD.

Сред най-атрактивните парцели, обаче е къщата, която Ди Каприо е купил в Лос Анжелис. Тя се намира на 171 км източно от известното място. Построена е през 1964 година Архитектурата е дело на Доналд Уекслър. В парцела е живяла именитата актриса и певица Дина Шор. Тя е известна с обстоятелството, че през 40-те години на ХХ в. е била най-високоплатената жена вокалистка.

Къщата е ситуирана в имот от 5.26 декара. Купена е от Ди Каприо през 2014 година против „ скромните” 5.32 млн. USD. Разгънатата ѝ застроена повърхност е 652 кв.м. Интересното е, че сходни парцели нормално на 2-3 етажа, а тази е единствено на един. Разполага със 6 спални, 7 бани в разнообразни цветове, коктейл-бар, SPA център, сауна, голям външен басейн, джакузи и тенис корт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР