Първа по рода си професионална колоездачна блуза – джърси, посветена

...
Първа по рода си професионална колоездачна блуза – джърси, посветена
Коментари Харесай

В Оряхово представиха уникалната колоездачната блуза Дунав Ултра /снимки/

Първа по рода си професионална колоездачна блуза – джърси, отдадена на веломаршрута “Дунав Ултра”, която ще се предлага в свободна продажба, беше показана публично в град Оряхово. Мястото беше особено подбрано – къщата-музей Дико Илиев, където ежемесечно локалната изложба “Савчеви” показва неповторими картини на български и задгранични художници, творящи в Оряхово.
Домакини на представянето бяха кметът на града Росен Добрев и Нейчо Савчев – галерист и държавник, предан на идеята за разпространение изкуството на български художници и град Оряхово.
“Град Оряхово е място с дълбоки обичаи, а нашата цел е непрекъснато да работим, с цел да възвръщаме и постановяваме достойното място на града на картата на Дунав и на България. Веломаршрутът “Дунав Ултра” дава индикация, че е план, който за в бъдеще действително може да спомогне за този развой, по тази причина приветстваме опцията да участваме в неговото популяризиране”, сподели кметът Росен Добрев.
Блузата беше показана и подарена на градоначалника от Борис Бегъмов – основател на маршрута "Дунав Ултра ".
“Изборът ни на Оряхово като място за показване не е инцидентен градът разполага с дадености да се развие като едно от най-интересните места за пътуващи по Дунава туристи! Благодаря за семейството на господин Добрев, благодаря на всички тези, които през годините работят за триумфа на маршрута "Дунав Ултра”, сподели Бегъмов.
Блузата, чието публично название е Dunav Ultra Adventure Jersey, е част от серията нови артикули под марката Dunav Ultra, които ще целят разпространение на маршрута “Дунав Ултра” и неговата известност в страната и чужбина. За годишния преход по маршрута (тази година с начало 1.9.2020), участниците също ще облекат специфичната блуза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР