Първа криза - първи провал на управлението в София на

...
Първа криза - първи провал на управлението в София на
Коментари Харесай

Първа криза – първи провал в управлението на София на умнокрасивите

Първа рецесия - първи неуспех на ръководството в София на умно-красивите. Един ден сняг потвърди, че новото, по-можещото, по-умното се оправя много по-зле от така наречен остаряло.

Това написа общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера във Facebook за неуспеха на новата администрация на София с първия сняг в столицата. И още:

Всъщност, обществените изяви на кмета Терзиев наподобяваха една неприятна версия на кмета Фандъкова. Не видяхме да се разгърне оня мощен управнически капацитет, който единствено преди дни ни заявяваха от ППДБ-Спаси София. Просто го няма, а в много връзки Столична община се оправи и по-зле от други години.

Непочистените улици, тротоари, неприятно положение на някои трасета на МГТ, неразчистените клони по тротоарите и улиците в кварталите са лакмус (или литмус по К.П.) за неприятно основана организация, съществуване на управнически недостиг и избрана доза управнически ступор при една рецесия.

За да бъда справедлив до край - да подлагаме на критика Терзиев за първия му неуспех не е напълно почтено. Ясно е, че той нямаше задоволително време, с цел да влезе в елементи и да вкара нова организация. Но къде е екипът му? Нали обещанията бяха за " А " тим, за летящ старт, за съществена смяна в ръководството? То става по-лошо и не го споделям единствено аз, а хиляди софиянци. Редно е Терзиев да си направи изводите за какво по този начин стана.

Между другото, Столичен инспекторат, поверен за ръководство на " Спаси София " този път не се оправи поради неприятно управление. Спомняме си обаче, че до преди месеци институцията за надалеч по-леки издънки беше необятно подложена на критика и обругавана тъкмо от кръга на " Спаси София " и " Демократична България ".

Сега? При вашето ръководство по-добре ли е? Смятате ли, че се справихте?

Къде са гневните цивилен деятели от кръговете на Секретен сътрудник и Демократична България да снимат замръзнали тротоари, непочистени улици, паднали дървета и на всеослушание да се възмущават от Столична община, обвинявайки я в несръчност, безумство и корупция?

Къде е целият този розово-лилав актив от фейсбук борци за правдивост, които със сатанинска завист тричаха Столичен инспекторат, кмет, районни кметове? Точно тази общественост в този момент я няма да се гневи, мълчи гузно там някъде и се прави, че извън всичко е тъкмо. И е по този начин, тъй като ръководят техните, а те са безпогрешни, даже когато бъркат. Запомнете това, тъй като на този принцип ще се ръководи София идващите четири години. Непогрешими в грешките, непогрешими и при неуспехите.

Всъщност, мотивът за рецензия е доста елементарен. Години наред тези изграждаха политическото си наличие на база рецензии и извънредно отричане на своите съперници. Заклеймяваха, даваха ум, обиждаха. Сега ръководят те. Обаче има забележима разлика сред думите им от преди и сегашният процес на нещата, когато към този момент ръководят. Сами се сложиха в тази обстановка. твърдяха, че всичко могат и знаят. Затова нямат заем на доверие, нямат 100 дни, нямат оправдания. И ги нямат, тъй като пристигнаха със поръчката, че знаят и могат всичко по-добре от другите.

Е, при първия тест се провалиха. Действителността е по-различна от колажите във фейсбук. Така че ППДБ-Спаси София към този момент дължат отговори за какво се провалиха и за какво са такива тотални некадърници! Да, некадърни са, да провалиха се за един ден сняг. И дължат отговори, тъй като пристигнаха на власт с рефрена, че са по-добри. Всичко друго с изключение на съвършено е неуспех. Това е ситуацията и сами сте си отговорни, че се набутахте в този разказ.

С боязън продължаваме да чакаме гневните постове за непочистените улици и тротоари от Спаси София и Демократична България. Дължат ни най-малко това шоу. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР