Първа копка за строеж на храм, който ще носи името

...
Първа копка за строеж на храм, който ще носи името
Коментари Харесай

Направиха първа копка за храм в старозагорския квартал Кольо Ганчев  

Първа копка за градеж на храм, който ще носи името на „ Св. Киприан Московски - българин “ беше направена в сряда от Старозагорския митрополит в старозагорския квартал " Кольо Ганчев ". 

 С алена багра и яйца осъмна храм „ Св. Петка Самарджийска “ в София (СНИМКИ) С алена багра и яйца осъмна храм „ Св. Петка Самарджийска “ в София (СНИМКИ)
Вандали оскверниха храм „ Св. Петка Самарджийска “, намиращ се при Ларгото в центъра на София, съобщи кореспондент на БГНЕС. Че...
Черквата ще бъде издигната на повърхност от 140 квадратни метра в двора въз основата на “ТИВАМЕКСКО ” АД. Изпълнителният шеф на холдинга Тинко Василев заяви, че са обезпечени всички средства за строителните работи и след завършването им парцелът и издигнатия на него храм ще бъдат дарени на Българската православна черква - Българска патриаршия (БПЦ-БП), в частност на Старозагорската митрополия. 

На церемонията участваха Мария Динева, ръководител на общинския съвет в Стара Загора,, чиновници на компанията донор, поданици на квартала. 

 Стартира външната реституция на храм Св. Св. Кирил и Методий в Бургас Стартира външната реституция на храм " Св. Св. Кирил и Методий " в Бургас
С подписан контракт за осъществяване и обезпечено финансиране Община Бургас започва плана за реституция на катедрален храм " Св. Св. Кири...
Припомняме, че се работи и по плана за градеж на още един храм на територията на кв. „ Кольо Ганчев “, който ще носи името на Св. Мина.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР