Първа копка на нова пристройка на ДГ Зорница се състоя

...
Първа копка на нова пристройка на ДГ Зорница се състоя
Коментари Харесай

Костадин Язов: Имаме страхотен проблем в Южен

Първа копка на нова пристройка на ДГ " Зорница " се състоя преди минути. Тя се намира на ул. " Георги Кондолов " 45, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Присъстваха кметът , зам.-кметът  и районният кмет .

" Правим поредна първа копка с детска градина. Ангажиментите ни бяха за две, подготвили сме план за една детска ясла в региона. Имаме страховит проблем в " Южен ". Четири от детските градини в региона са в подблокови пространства. Основната ни задача е да изведем децата оттова и да ги настаним в типови здания. Предстои разкриване до края на годината на новата детска градина на бул. " Алекасндър Стамболийски ", която е приключена и чака своето съоръжение ", оповести кметът на " Южен " Костадин Язов.

" Навярно съм родена с орисия, Навярно туй ми е ориста, И постоянно мисля си, не укривам, Че господ ме е обрекъл на децата. Това е годно за екипа, с който работя към този момент 40 години. Г-н Язов, господин Димитров и господин Райчев вие сбъднахте една толкоз бленувана фантазия на екипа на детската градина ", сподели разчувствана шефа на заведението Тинка Ткачова.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР