„Първа Атомна“ /Козлодуй/ записа първа победа като гост от началото

...
„Първа Атомна“ /Козлодуй/ записа първа победа като гост от началото
Коментари Харесай

„Първа Атомна“ с първа победа като гост този сезон

„ Първа Атомна “ /Козлодуй/ записа първа победа като посетител от началото на сезона, откакто победи с 5:2 домакините от „ Локомотив “ /Дряново/ в среща от XI кръг на Северозападната „ В “ група.
Срещата стартира неприятно за гостите, които позволиха попадение в 25 минута за 1:0. ОФК „ Първа Атомна “ отговори незабавно и единствено две минути по-късно изравни за 1:1 посредством Ростислав Данчев, той трансферира вратаря на домакините, който отрази секунди преди този момент удар на Александър Славейков. Гостите от Козлодуй не се тормозиха да нападат и да основават положения за гол и закономерно стигнаха до второ попадение. Любо Младенов с прекрасен удар отвън наказателното поле матира стража на „ Дряново “ за 2:1 в 42 минута. Любо Вълков беше в основата и на трето попадение за козлодуйчани – след хубаво негово остро центриране в опита си да почисти топката състезателят на домакините Маянгуй си означи автогол за 3:1 в 52 минута. Александър Веселинов вкара за 4:1 в 62 минута, откакто Данчев открадна топката от неприятелски играч и подаде на Веселинов, за който не беше проблем да означи.
Домакините върнаха едно попадение, а единствено три минути по-късно Генчев се озова самичък против вратаря и беше прецизен за 4:2. Капитанът Николай Ганчев означи за 5:2 след тъкмо изпълнена дузпа в 88 минута.
След тази победа „ Първа Атомна “ се изкачи на 7 позиция с актив от 16 точки и голова разлика /24:17/. Водач продължава да е „ Бдин “ /Видин/ с 28 точки. Ето по какъв начин приключиха и останалите срещи от XI кръг на Северозападната трета лига.
„ Партизан “ /Червен бряг/ – „ Спартак “ /Плевен/ – 0:2
„ Ботев “ /Луковит/ – „ Янтра “ /Полски Тръмбеш/ – 0:1
„ Павликени “ /Павликени- „ Ком “ /Берковица/ – 1:0
„ Севлиево “ /Севлиево/ – „ Вихър “ /Славяново/ – 2:0
„ Левски “ /Левски/ – „ Бдин “ /Видин/ – 0:3
„ Трявна “ /Трявна/ – „ Локомотив “ /Мездра/ – 3:0
„ Академик “ /Свищов/ – „ Янтра “ /Габрово/ – 0:4
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР