Партньорите на KPMG в Дубай изразиха загриженост относно разходите и

...
Партньорите на KPMG в Дубай изразиха загриженост относно разходите и
Коментари Харесай

Партньорите на KPMG Dubai изразиха загриженост относно прегледа на Freshfields

Партньорите на KPMG в Дубай показаха угриженост по отношение на разноските и прозрачността на обзор на стойност 1,5 милиона $ от юристи на Freshfields, който последва обвинявания в непозволено държание във компанията от Голямата четворка.

Прегледът беше разгласен през юли 2022 година, откакто FT заяви за обвинявания в непотизъм от страна на тогавашния началник на KPMG в Обединените арабски емирства, Надер Хафар, чийто мандат беше продължен с пет години след ненадейно гласоподаване без съперници. Фрешфийлдс също поучава нови избори за управление като част от мандата.

Членовете на борда се оплакаха, че са били държани в незнание по отношение на следствието на адвокатската адвокатска фирма „ магическия кръг “, съгласно нова информация, разкрита на Financial Times. Човек, осведомен с въпроса, сподели, че членовете на борда не са получили копие от отчет на Freshfields.

Също по този начин им беше казано, че адвокатската адвокатска фирма е била „ повлияна “ по въпроси, при които мнението й се е различавало от това на комитета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР