Партията на Валери Симеонов – НФСБ, остава в коалицията, но

...
Партията на Валери Симеонов – НФСБ, остава в коалицията, но
Коментари Харесай

НФСБ ще гласува против оставки в кабинета, няма да излиза от коалицията

Партията на Валери Симеонов – НФСБ, остава в обединението, само че дава последно предизвестие на премиера Бойко Борисов.

„ Премиерът Бойко Борисов работи в прорез с съдружното съглашение. Свидетели сме на гневен отпор на маргинални групи, надъхани от опозицията Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Желанието да се угоди на всеки води до неубедително ръководство “, съобщи на брифинг в централата на партията Валери Симеонов.

„ Стабилността на съдружното ръководство е застрашена “, счита той.

Валери Симеонов и управлението на НФСБ са разискали настоящата политическа конюнктура в страната и последните оставки – уволнения на трима министри и по какъв начин те ще се отравят на ръководството на страната. Оставките са без координиране с съдружните сътрудници и без претекстове, означи Симеонов и разгласи, че НФСБ ще гласоподава срещу оставките.

„ Кадри, изграждани с години, се жертват с лека ръка заради криворазбрано поддържане на политически рейтинг. Това е следващ случай, в който министър председателят Борисов работи като едноличен властник, в прорез с контрактуваното съдружно съглашение и в нарушаване на естествените колегиални съдружни отношения”, съобщи Валери Симеонов.

НФСБ ще изисква решителна смяна в метода на ръководство и ускорение осъществяването на заложените задания в управническата стратегия, добави още Симеонов.

По-рано денем водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов прозгонозира, че НФСБ няма да напусне обединението. За оставките на министри той разяснява, че в случай че министър председателят държи на тези промени, Вътрешна македонска революционна организация ще ги почете, тъй като това е негова квота, уточни вицепремиерът Каракачанов.
Каракачанов: НФСБ няма да излезе от ръководството Според Каракачанов, Симеонов желае естествен разговор в обединението
Другият съдружен сътрудник – Волен Сидеров, водач на Атака, съобщи по bTV, че и без НФСБ обединението и кабинетът могат да продължат напред.
Волен Сидеров за обединението: И без НФСБ продължаваме напред Няма да ставам министър, безапелационен беше Сидеров

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР