Партията на Слави Трифонов – „Има такъв народ“, спечели от

...
Партията на Слави Трифонов – „Има такъв народ“, спечели от
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Слави Трифонов спечели от активността в социалните мрежи

Партията на Слави Трифонов – „ ИТН “, завоюва от интензивността си по време на акцията в обществените мрежи. Това разгласи в предаването „ Лице в лице “ социологът от „ Алфа рисърч “ Боряна Димитрова.

По думите ѝ социолозите не са дали втори резултат на партията на Трифонов на изборите точно тъй като не е регистрирана активизация в обществените мрежи от последните дни.

„ 8,8% от гласоподавателите – близо 400 000, споделят, че са трансформирали решението или са взели решение за кого да гласоподават по време на акцията. Тези близо 400 000 гласоподаватели са на първо място младежи, със приблизително обучение от дребни градове – профилът на гласоподавателите на Слави Трифонов “, изясни Димитрова.

Тя подсети, че последните проучвания на „ Алфа рисърч “ са посочили, че Българска социалистическа партия върви надолу. Имаше много рецензии от страна на Българска социалистическа партия към социлозите, цитираха проучване, че ще са първа политическа мощ, добави социологът.

Според Димитрова последователите на ГЕРБ са били разочаровани от неналичието на интензивно присъединяване на партията в обичайните медии, където журналистът е медиатор сред гласоподавателите и политиците.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР