Партията на Слави Трифонов Има такъв народ“ ще се опита

...
Партията на Слави Трифонов Има такъв народ“ ще се опита
Коментари Харесай

Партията на Слави Трифонов изключва коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС

Партията на Слави Трифонов „ ИТН “ ще се опита да обезпечи 12 хиляди покровители, които да следят за прозрачността на идните парламентарни избори. Тези хора ще работят на доброволни начала, съобщи във Велико Търново заместник-председателят на партията Тошко Йорданов, съобщи БНР.

За да бъдат предотвратени възможни нарушавания при попълването на секционните протоколи, от „ ИТН “ ще разчитат на доброволци за покровители отвън тези, за които беше реализирано съглашение с " Отровното трио " и с групировката на Мая Манолова, уточни при откриването на партиен офис във Велико Търново заместник-председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов:

„ При нас покровителите ще бъдат доброволци, ние на тях няма да им плащаме. Съмнявам се, че на всички места ще успеем да спрем фалшификациите, само че ще имаме по-реални резултати от изборите “.

За следизборна коалиция от „ ИТН “ изключват ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи и слагат изискване към бъдещо партньорство:

„ Нещата, които хората гласоподаваха на референдума, да бъдат превърнати в закон. Това е отправната точка за разговор. Ако нямаме единодушие по тази тематика, нямаме коалиция.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР