Партията на европейските социалисти е демократична партия и е нормално

...
Партията на европейските социалисти е демократична партия и е нормално
Коментари Харесай

Елена Йончева: ГЕРБ е групировка, а не партия

Партията на европейските социалисти е демократична партия и е обикновено да има разнообразни позиции и гледни точки. Нашето мнение е, че налагането на наказания и излизането отвън Европейски Съюз няма да реши казуса а ще докара до дезинтегриране на Европейския съюз. Това сподели пред Канал 3 депутатът от Българска социалистическа партия за България Елена Йончева по тематиката с Унгария.

" В Унгария има даже огромен проблем с корупцията, както и липса на медийна независимост. Тоест, в случай че ще се ползва един аршин, то би трябвало да е всеки, другояче то ще е добре единствено за тези, които желаят да разделят Европейския съюз. Дори измежду ЕНП има полемика кой е правилнияj метод. Всички сме на мнение, че има проблеми, само че би трябвало да се видят точните механизми за справяне с тях ", съобщи тя.

" По-интересен е Бойко Борисов, който има спорни отзиви. Вие чували ли сте Министрески съвет да излиза с позиция за „ някой ден ”. Човек би трябвало по някакъв метод да се измъкне от дадена обстановка и очевидно това е неговата. Това е позиция на един и същи човек - той сподели в България едно и като отиде при началниците си в Европа напълно друго. Европейските водачи са нашите сътрудници, сега, в който ги вземем за началници, виждаме какво се получава - Борисов прави каквото му кажат ", безапелационна беше Йончева.

" ГЕРБ е формация, а не партия. Ако приказваме за демократична партия е напълно обикновено да има разнообразни отзиви по дадена тематика. Когато става дума за национални ползи, несъмнено, че ще има съдействие сред mрезидента и партиите. Когато ръководещата партия мачка жители, освен президентската институция, само че и всички ние би трябвало да се обединим против тях ", сподели още тя на въпрос дали Румен Радев и Българска социалистическа партия имат прекомерно близки отзиви.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР