Партията ми е мила, държавата въобще не ми е мила.

...
Партията ми е мила, държавата въобще не ми е мила.
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Партията ми е мила, държавата въобще - това е Борисов в момента

Партията ми е блага, страната изобщо не ми е блага. Мили са ми личните, персонални ползи за оцеляване. Това е Борисов през днешния ден. Това каза политическият психолог проф. Антоанета Христова в изявление за " Фокус ".

Според нея, съдейки по последните решения на водача на ГЕРБ и вероятността да продължи в същия дух, можем да предположим, че той може да направи избори в най-удобния за него интервал. 

" Доверието към ПП-ДБ е спаднало, Борисов може да отстрани машините, тъй като те му пречат. Това още повече ще занули ПП-ДБ, тъй като те си признават, че са си " играли " с тях. Когато към този момент се е зародило предпочитание да се санкционира сглобката, гласоподавателите могат да я санкционират с най-неочакваната и нежелана за тях опция ", предвижда проф. Христова. 

" Ако сега Борисов тръгне към избори, аз мога да схвана това държание. Но и няма да го схвана, и за мен ще бъде още по-голямо навеждане, още по-голямо признание за ролята на посолството и за носенето на вини, т.е., ти си признаваш: " азз съм отговорен и мен ме навеждат, тъй като съм отговорен ". Така се разчита държанието на Борисов, в случай че има сглобка ", разяснява тя. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР