Партия Воля ще излезе в сряда с окончателно решение дали

...
Партия Воля ще излезе в сряда с окончателно решение дали
Коментари Харесай

"Воля" ще реши в сряда как ще гласува на вота на недоверие

Партия " Воля " ще излезе в сряда с дефинитивно решение дали ще поддържа вота на съмнение, който ще бъде импортиран от Българска социалистическа партия в понеделник. Това разгласи в предаването " Неделя 150 " Кръстина Таскова, зам.-председател на партията.

" Искаме да стане ясно кой е с жителите на Перник и кой желае да основава рецесия. Следим и дейностите на държавното управление, само че към този момент наподобяват като дейности при критично-бедствено състояние, а не като дейности, които ще разрешат трайно казуса. Въпросът е за какво всичко се подхваща чак в този момент... Превенцията и контролът за нас са преди всичко ", разяснява Таскова и увери, че решението на партията ще бъде " в полза на хората ".

За да падне държавното управление, са нужни 121 гласа, а депутатите от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат общо 104. Затова триумфът на вота зависи от парламентарната група на " Воля " и самостоятелните депутати, най-голяма част от които са от изключената от " Обединени патриоти " партия " Атака ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР