Партия "Воля" изпрати открито писмо до съответните институции във връзка

...
Партия "Воля" изпрати открито писмо до съответните институции във връзка
Коментари Харесай

„Протестите вече се превърнаха във война срещу обикновените граждани”, възмути се „Воля” в открито писмо

Партия "Воля " изпрати намерено писмо до съответните институции по отношение на блокадите на кръстовища в София. Според групировката на Веселин Марешки прекъсването на достъпа на жители до техните домове е "гавра с техните права ".

Ето целия текст на писмото:

"Пълна безредица – това е, което виждаме всеки ден по кръстовищата и което е неприемливо в една демократична страна! На 31 юли първи призовахме органите на реда да защитят правата на милионите жители, които желаят да се придвижват обикновено в огромните градове. Всеки ден те недоволстват от гаврата с техните права.

Всички изследвания сочат, че по-големият % българи са срещу хаоса, който виждаме! Но множеството медии вървят с камери след тези, които блокират, без да дават думата на останалите да изразят и те своето мнение. Нито един от политиците не се осмелява да се опълчи на тази безредица, която унищожава живота и бизнеса на милиони жители.

Настояваме институциите да изпълнят законовите си отговорности и да обезпечат естественото напредване!

Протестите към този момент се трансфораха във война против елементарните жители. А това значи, че задачата им е напълно друга.

Скоро недоволството на хората поради блокадите ще ескалира и последствията може да са извънредно рискови за гражданския мир в страната! "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР